top of page

TARIEVEN HUIDVERBETERING

HUIDANALYSE MET OBSERV520X

Huidanalyse - 60MIN €55
Tijdens een skinscan maken we een analyse van de huid. Dit aan de hand van ons nieuw toestel. Zo kunnen we kijken welke behandelingen en producten het beste bij jouw huid passen. Bij aankoop van minimum €120 aan producten komt het bedrag te vervallen en is de skinscan volledig gratis

SKIN SPECIALS

GENEO+ - 60min €130
Hét alternatief voor microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstofbehandeling in één!

DIAMAND-HYDRAFACIAL- 60min €130

Is een behandeling die de huid intensief gaat opfrissen en verzorgen.

Dode huidschilfers en talg worden verwijderd waardoor zelfs hardnekkige comédonen aangepakt kunnen worden.

De behandeling is pijnloos en de huid ziet er weer onmiddellijk fris en stralend uit.

FACIALS BY IMAGE SKINCARE

MEET & TREAT - 90min €105
Een Skintake en een kennismakingsbehandeling. Boek deze behandeling indien je nog nooit eerder een behandeling bij SienBeauty hebt gekregen.

RELAX TREATMENT - 60min €95
Reinigen, soft onzuiverheden verwijderen, epileren wb, scrub, ontspannende gelaat massage, masker, oogcrème, serum, dag/nachtcreme.

CLEANSING TREATMENT - 50min €85
Reinigen, dieptereiniging, scrubben, epileren wb, diepe verwijdering van onzuiverheden, masker, oogcrème, serum, dag/nachtverzorging.

DERMAPLANE TREATMENT- 60min €85

Reinigen, dieptereiniging, dermaplane, epileren wb, diepe verwijdering van onzuiverheden, masker, oogcrème, serum, dag/nachtverzorging.

PEELS BY IMAGE SKINCARE

THE ORMEDIC LIFT - 45min €95
Deze behandeling is geschikt voor: huid in hormonale disbalans, inflammatoire huidproblemen, gedehydrateerde huid, zwangere vrouwen. Resultaat: THE ORMEDIC lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. De huid is gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

THE SIGNATURE FACELIFT - 45min €95
Indicaties: gedehydrateerde huid, geïrriteerde droge huid, couperose, rosacea, lichte vormen van acne. Resultaat: De SIGNATURE FACELIFT vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De hele huid is geëgaliseerd, versterkt en heeft een prachtige ‘glow’.

LIGHTENING LIFT - 45min €95
Indicaties: pigmentvlekken, zonschade, melasma, vale huidskleur, inflammatoire huidproblemen. Resultaat: De LIGHTENING LIFT behandeling resulteert in zichtbare vermindering van donkere verkleuringen van de huid. Roodheid neemt af en de huid is gehydrateerd.

ACNE LIFT (Soft) - 45min €95
Indicaties: acne, vette huid, verwijde poriën, huid in totale disbalans. Resultaat: De ACNE LIFT huid garandeert een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen waardoor nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan.Het beste resultaat wordt bereikt in een kuurbehandelingen.

BETA LIFT (Strong) - 45min €115
Indicatie: actieve acne, vette huid, witte pustels. Resultaat: De BETA LIFT maakt dat de actieve pustels zijn verwijderd en dat de huid is verlost van de vette glans.

TREATMENTS BY MESOESTETIC

AGE ELEMENT ANTI-AGING - 60MIN €135

Bestrijdt veroudering vanaf zijn oorsprong.

MESOECLAT ANTI-AGING - 45min €135
MESOECLAT ANTI-AGING KUUR 4+1gratis €520

Deze behandeling zorgt voor een volledige vernieuwing van de bovenste huidlagen van de opperhuid.De peeling werkt diep in de huid, zorgt voor een betere hydratatie en helpt fijne lijntjes en rimpels verdwijnen. Als resulaat zal de huid er stralender en egaler uitzien. Ook word de huid gestimuleert voor nieuwe aanmaak van collageen en elastine.
VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING GESCHIKT? Voor iedereen die huidveroudering wil behandelen, voor iedereen die een mooie glow wil, voor iedereen die meer wil dan een ontspannende gezichtsbehandeling.

MICRONEEDLING TREATMENT - 50min €130
KUUR VAN 5 BEHANDELINGEN - 4+1gratis €520
Reinigen met gepaste zuren, microneedling met aangepaste serum van mesoestetic voor elk huidtype, kalmerend masker na de reiniging.

bottom of page