top of page

TARIEVEN HUIDVERZORGING & HUIDVERBETERING

HUIDVERBETERING:

HUIDANALYSE MET OBSERV520X

Huidanalyse - 60MIN €55
Tijdens een skinscan maken we een analyse van de huid. Dit aan de hand van ons nieuw toestel. Zo kunnen we kijken welke behandelingen en producten het beste bij jouw huid passen. Bij aankoop van minimum 4 producten komt het bedrag te vervallen en is de huidscan volledig gratis.

SKIN TREATMENTS

BEHANDELING OP ADVIES  

(prijs afhankelijk welke behandeling) Weet je niet zo goed welke behandeling het beste bij je past? Boek dan een behandeling op advies. Eventueel bij te boeken bij de Skintake. Wij passen de behandeling aan naar mate wat jouw huid nodig heeft. Prijzen liggen tussen €90 - €215

 

GLO2 FACIAL - GENEO+ €135 

Hét alternatief voor microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstofbehandeling in één!

 

HYDRA DIAMOND CLASSIC €135 

Met de Hydra Diamond Classic gaan we de huid reinigen met verschillende stappen. We gaan de huid exfoliëren met een Diamante tip waarbij de poriën diep worden gereinigd. Tegelijkertijd worden aangepaste serums ingesluisd in de huid. Zo krijgt je huid een flinke boost en een egale teint. Daarna kan je heerlijk genieten van een aangepast masker en een schouder, nek en decollete massage.

HYDRA DIAMOND DETOX €185

Bij de hydra Diamond Detox  gaan we hydrodermabrasie  combineren met een gepersonaliseerde peeling die gericht is op onzuiverheden, puistjes en acne. We passen de serums en peeling aan naar specifiek wat jouw huid nodig heeft. Daarnaast word er een detoxklei masker aangebracht op basis van groene Braziliaanse klei. Dit masker zal de huid ontgiften, versterken en terug in balans brengen. Na een welverdiende massage passen we ledtherapie toe zodat de huid alle ingrediënten nog beter opnemen. Led therapie gaat de huid ook herstellen en kalmeren.

HYDRA DIAMOND GLOW €185

De Hydra Diamond Glow is de meest geliefde combinatie behandeling van SienBeauty. Een echte aanrader!

Bij de hydra Diamond Glow gaan we dermaplane  combineren met een hydrodermabrasie behandeling.

 

Daarna passen we een zuurstofbehandeling toe. We werken met plantenstamcellen en peptiden waardoor je huid zachter en versterkt word. Deze luxe behandeling geeft jou een prachtig stralende huid die waanzinnig glad en gezond aanvoelt.

 

Daarna kan je zalig genieten van een  me-time moment met een zuurstof masker & een massage van  gelaat, schouder, nek en decolleté.

HYDRA DIAMOND LIFT €215

De Hydra Diamond Lift is een combinatie van Hydra Diamond Facial + aangepaste peeling en Tripollar.

 

Bij de hydra Diamond Lift gaan we eerst de huid exfoliëren met een Diamante tip waarbij de poriën diep worden gereinigd. Tegelijkertijd worden aangepaste serums ingesluisd in de huid.

Daarna gaan we een gepersonaliseerde peeling toepassen die gericht is op wat jouw huid nodig heeft.

 

De TriPollar behandeling gaat de gelaatscontouren verbeteren en zorgt voor een frissere, strakkere en jongere uitstraling. Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen

waardoor de huid meteen strakker wordt.

 

Daarna kan je zalig genieten van een

me-time moment met een alginaat masker

& een massage van schouder, nek en decolleté.

 

PEELING OP ADVIES €100 
Intensieve huidverbetering start bij de Peelings. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor verwijderen we de oneffenheden in de huid. Fijne rimpels, acné of littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen. De werkzame stoffen in de Peelings werken ook stimulerend voor de cel-lagen in de diepere huid, waardoor deze minder snel veroudert. Op de website vind je al onze verschillende peelings. Wij passen de behandeling steeds aan naar de behoeften van jouw huid.

 

MICRONEEDLING €135 

Abonnement: 5+1 behandeling gratis!

Reinigen met gepaste zuren, microneedling met aangepaste serum van mesoestetic voor elk huidtype, kalmerend masker na de reiniging.

 

BIO MICRONEEDLING €150-190 meer info klik hier

HUIDVERZORING:

QUICK GLOW FACIAL €69

Naar een feestje? 

Boek dan onze Quick glowfacial.
Zachte behandeling waarbij we de huid een snelle boost geven voor de ultieme glow.

 

CLEANSING TREATMENT €90

Reinigen, dieptereiniging, scrubben, epileren wb, diepe verwijdering van onzuiverheden, masker, oogcrème, serum, dag/nachtverzorging.

 

DERMAPLANING TREATMENT €90

Reinigen, dieptereiniging, dermaplane, epileren wb, diepe verwijdering van onzuiverheden, masker, oogcrème, serum, dag/nachtverzorging.

 

SKIN WELLNESS TREATMENT €115

Heb je zin om eens hélemaal te relaxen, te ontspannen? Boek dan onze wellness treatment, verwennerij van begin tot einde!

 

 

SKIN COMBO TREATMENTS

 

MICRONEEDLING+PEELING €185 

HYDRA DIAMAND FACIAL + MICRONEEDLING €185 

PEELING + DERMAPLANING €150 

MICRONEEDLING + DERMAPLANING €185

bottom of page