top of page
2Y5A3840.JPG

Heb je al kennisgemaakt met ons prachtige logo?

In het kenmerkende ontwerp van Sien Beauty versmelten de letters S en B op elegante wijze tot een vloeiende vlinder. Dit symbool staat voor transformatie, groei en ontwikkeling. Wij streven ernaar je gedurende deze gezamenlijke reis zorgvuldig te begeleiden. Niet alleen streven we ernaar om je uiterlijke schoonheid te versterken, maar ook om je innerlijk welzijn te koesteren. Zo dragen we bij aan een positieve verandering en evolutie in jouw leven.

Bij Sien Beauty hebben we onze expertise geconcentreerd op drie belangrijke gebieden: huidverbetering, permanente make-up en laserontharing. Ontdek ook onze aanvullende diensten, zoals lashlift, hennabrows en het professioneel laten zetten van oorbelgaatjes. 

Bij Sien Beauty brengen we met precisie en zorg een unieke service naar voren: onze 3D areola (tepel) tattoo. Dit bijzondere aspect van onze dienstverlening gaat verder dan standaard permanent make-up. Met oog voor detail en betekenis streven we ernaar om een natuurlijke en artistieke reconstructie van de tepelhof te creëren. Dit is niet alleen een esthetische keuze maar kan ook bijdragen aan het herstel van zelfvertrouwen na bepaalde medische ingrepen. Bij Sien Beauty zien we het als een eer om deel uit te maken van jouw persoonlijke reis naar herstel en zelfliefde.

Bij Sien Beauty leggen we de nadruk op echte en natuurlijke resultaten,
gekoppeld aan een sfeer van ontspanning. Hier kun je werkelijk genieten van een moment voor jezelf, waarin zelfverzorging en rust samenkomen.

bottom of page