top of page
2Y5A3870.JPG

We starten altijd met een consultatie. Tijdens uw consultatie zullen we uw huidtype, aard en conditie van het te behandelen gebied bekijken.
Net zoals uw medische achtergrond, levensstijl en doelen. 

We gaan de verschillende beschikbare behandelingsmethoden bespreken.
Daarnaast halen we de eventuele voorbereiding aan die u moet doen om uw resultaten te maximaliseren.

REALISTIC AREOLA TATTOO

Areola reconstructie, ook bekend als tepelhof pigmentatie, is een delicate procedure die vaak wordt toegepast na een borstamputatie of borstreconstructie, vaak als gevolg van borstkanker.
Deze ingreep, die zowel unilateraal (aan één kant) als bilateraal (aan beide zijden) kan worden uitgevoerd, is gericht op het herstellen van het natuurlijke uiterlijk van de tepel en tepelhof.

Het doel van tepelhof pigmentatie gaat verder dan alleen het cosmetische aspect; het gaat erom dat mensen zich weer zelfverzekerd en compleet voelen na een periode van medische behandelingen. Met behulp van geavanceerde technieken en pigmenten worden driedimensionale effecten gecreëerd, waardoor het resultaat uiterst natuurlijk oogt.

Door zorgvuldig kleurgebruik en het creëren van licht-donker contrasten, wordt de illusie van een levensechte tepel en tepelhof opgeroepen.

 

Deze behandeling, die meestal uit twee sessies bestaat (soms drie, afhankelijk van de individuele behoeften), wordt uitgevoerd met aandacht voor detail en empathie voor de persoonlijke situatie van elke patiënt.

Areolapigmentatie is geschikt voor een verscheidenheid aan situaties, waaronder mensen die een borstreconstructie hebben ondergaan na borstkanker, personen die littekens vertonen na een borstverkleining, en zij die zich ongemakkelijk voelen door te lichte of te kleine tepelhoven. Met een zorgvuldige aanpak kan de kleur en grootte van de tepelhof worden aangepast om een resultaat te bereiken dat volledig voldoet aan de wensen en verwachtingen van de patiënt.

4.png
3.png
6.png
2.png
5.png
1.png

PRIJZEN

De prijs voor een unilaterale areolapigmentatie bedraagt 350 euro.

Voor een bilaterale areolapigmentatie betaalt u 500 euro.

+32 475/47.97.51 whatsapp

bottom of page