top of page

Retourneren en ruilen

 

RETOURNEREN

Zijn de producten niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dit kan gebeuren. Lees hieronder hoe u uw bestelling kunt retourneren. Mail info@sienbeauty.be voor het retourformulier/herroepingsformulier aan te vragen en vul deze volledig in, deze voeg je vervolgens bij je terugzending zodat wij op de hoogte zijn van jouw retour en we deze zo goed mogelijk kunnen verwerken. Vervolgens kun je de artikelen binnen 10 werkdagen (vanaf dat jij de bestelling ontvangen hebt) terug sturen naar onderstaand retouradres. Wanneer we jouw retour succesvol hebben ontvangen en deze aan de retourvoorwaarden voldoet, krijg je het bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort op de rekening waarmee je de bestelling betaald hebt. 

 

RETOURVOORWAARDEN

- De producten/artikelen dienen in oorspronkelijke staat te zijn (niet geopend en/of onbeschadigd)

- Het artikel moet voorzien zijn van originele verpakking.

- De items dienen in de originele verpakking

- LET OP! Sale items mogen NIET geretourneerd of geruild worden! 

- Retourkosten zijn voor rekening van de consument

- Retourneren is op eigen risico; wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van retourzendingen. Het is daarom altijd slim om je pakket retour te zenden met een trackingcode van Bpost, zodat je een bewijs van verzending hebt!        
                                                                                                   

RUILEN

Wil je een product ruilen voor een andere product? Dat kan. Je hebt opnieuw 10 werkdagen om je order te retourneren met hierbij het ingevulde retourformulier. Geef hierop aan voor welk product je het wil ruilen. Wanneer we jouw retour ontvangen, sturen wij je het gewenste product op. 

 

RETOURADRES 

Sien Beauty

Blanklaarstraat 62

3560 Lummen

 België

bottom of page