top of page
2Y5A3844.JPG

Algemene voorwaarden behandelingen

1 Betalingen en prijzen
Bij het online maken van een afspraak zal er een voorschot aangerekend worden.
Alle prijzen zijn aangeduid in euro en incl. btw. 
Het resterende bedrag kan je contant of met payconic betalen in het salon.

  • Een voorschot wordt in geen enkel geval terugbetaald. Je kan je voorschot binnen de 6 maanden gebruiken indien je minimaal 48u op voorhand je afspraak annuleert. Laat je niet op tijd iets weten? Dan ben je je voorschot kwijt.

 

  • Een voorschot dient meteen betaald te worden bij het maken van je afspraak. Wanneer er geen voorschot werd ontvangen 72u na het maken van je afspraak, vervalt deze. Sien Beauty heeft de toestemming om een bewijs van betaling/overschrijving te vragen om je afspraak te kunnen bevestigen.

 

  • Lees de voor & na-verzorging van je gewenste behandeling goed voor je een afspraak maakt. Deze vind je terug op onze website. Als de afspraak niet kan doorgaan door een foutieve voor-verzorging, ben je je voorschot kwijt.

2 Afspraken
Kan je jouw afspraak niet nakomen, dan vragen wij je om je afspraak te annuleren of te wijzigen min. 48u voor de aanvang van de afspraak. Bij laattijdige verwittiging of no-show ben je je voorschot kwijt. In geval van ziekte of noodgevallen wordt het voorschot behouden en kan je binnen de 6 maanden een nieuwe afspraak maken. Bij te laat komen vervalt je afspraak automatisch vanaf 15 minuten. Ook dan ben je je voorschot kwijt.

3 Privacy en klantgegevens
Wij verzamelen enkel gegevens van klanten die nodig zijn voor het maken van afspraken, uitvoeren van behandelingen, verwerken van de bestellingen of versturen van nieuwsbrieven. Je hebt het recht om op elk moment jouw gegevens te bekijken en/of aan te passen of om deze te laten verwijderen. Wij delen geen gegevens van klanten met derden.

4 Vragen
Heb je vragen? Neem dan contact op met ons 0475/479751.
info@sienbeauty.be

5 Aansprakelijkheid

Sien Beauty kan niet aansprakelijk worden gesteld indien een klant de adviezen niet correct heeft opgevolgd of onjuiste informatie heeft verstrekt.

6 Leeftijd

Wij plaatsen geen semi permanente make-up onder de 18 jaar. Vanaf 16 jaar is mogelijk mits toestemming van ouder(s)/voogd. Deze dient aanwezig te zijn tijdens alle behandelingen.

bottom of page