top of page

IMAGE FACIALS

Bij IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. Dit doen we door de unieke combinatie van behandelingen én (thuis)producten. Tijdens onze behandelingen gebruiken wij producten die een hoge concentratie innovatieve en natuurlijke ingrediënten bevatten. Alle producten zijn ontwikkeld door dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. IMAGE Skincare werkt uitsluitend met farmaceutische en natuurlijke bestanddelen en past de laatste wetenschap toe met klinisch bewezen resultaat.

Kom je voor eerst naar ons voor een huidbehandeling? Boek dan de SKINtake met behandeling op advies.

ipeel.jpg

IMAGE Skincare Facials

Tijdens een Facial verwennen wij jouw huid met onze innovatieve producten. We reinigen de huid van onzuiverheden wat resulteert in een gezonde teint en een stralende huid. Direct zichtbaar resultaat is haalbaar doordat wij de behandelingen afstemmen op jouw huid. Tijdens de Facial maken wij gebruik van krachtige enhancers, zoals: hyaluronzuur, antioxidanten, retinol, stamcellen en vitamince C.

HUIDVERBETERING
Wil je graag werken aan je huid, of heb je huidproblemen die je wil verbeteren, wil jij resultaat zien? We starten steeds met een intakegesprek en een huidanalyse. Ook geven we vrijblijvend productadvies voor thuis. 

Een mooie huid krijg je niet door enkel behandelingen in het salon te laten doen,

maar ook door het consequent opvolgen van ons advies voor thuis.
Wist je dat 70% van de huidverbetering gebeurt door thuisverzorging?
Dagelijkse gebruik van thuisproducten is dus eens zo belangrijk dan maandelijks of tweemaandelijks een salonbehandeling te laten doen.

 

bottom of page