Image skincare peels

Bij IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. Dit doen we door de unieke combinatie van behandelingen én (thuis)producten. Tijdens onze behandelingen gebruiken wij producten die een hoge concentratie innovatieve en natuurlijke ingrediënten bevatten. Alle producten zijn ontwikkeld door dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. IMAGE Skincare werkt uitsluitend met farmaceutische en natuurlijke bestanddelen en past de laatste wetenschap toe met klinisch bewezen resultaat.

Kom je voor eerst naar ons voor een huidbehandeling? Boek dan de SKINtake of Meet & Treat.

IMAGE-Skincare-Ormedic-Lift-Peeling-250x250.jpg

THE ORMEDIC LIFT

Deze peel is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid terug in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de aanwezige stamcellen van de huid weer opgeladen die verantwoordelijk zijn voor een jonge stralende en gezonde huid.

 

Indicaties:

·       huid in hormonale disbalans

·       inflammatoire huidproblemen

·       gedehydrateerde huid

·       zwangere vrouwen

 

Resultaat

De ORMEDIC lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. De huid is gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

80 euro

IMAGE-Lightening-lifte-forte-peeling-250x250.jpg

THE SIGNATURE FACELIFT

Basis van Vitamine C, hyaluronzuur en fruit enzymen die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en herstel voor de natuurlijk balans van de huid. Door de centella stamcel technologie wordt de huid direct verstevigd, geremodelleerd, geëgaliseerd en werkt ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. Tevens wordt de huid sterk gehydrateerd, gekalmeerd en verstevigd. Direct zichtbaar resultaat na 1 behandeling.

 

Indicaties:

·       gedehydrateerde huid

·       geïrriteerde droge huid

·       couperose

·       rosacea

·       lichte vormen van acne

·       lichte vormen van pigmentatie

 

Resultaat

Deze SIGNATURE facelift vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De hele huid is geëgaliseerd, versterkt en heeft een prachtige ‘glow’.

80 euro

IMG_8100.jpg

LIGHTENING LIFT/ LIGHTENING FORTE

Door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van pigment of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. Door de aloë vera basis wordt de huid gekalmeerd, verzacht en creëert deze LIGHTENING LIFT behandeling een egale huidskleur.

 

Indicaties:

·       pigmentvlekken

·       zonschade

·       melasma

·       vale huidskleur

·       inflammatoire huidproblemen

 

Resultaat

De LIGHTENING LIFT behandeling resulteert in zichtbare vermindering van donkere verkleuringen van de huid. Roodheid neemt af en de huid is gehydrateerd.

80 euro

be.clear_.purifying.facial-250x250.jpg

WRINKLE LIFT/WRINKLE LIFT FORTE

Een basis van Aloë vera met 45% glycolzuur zorgt voor een intensieve peel, waarbij de volledige huid wordt geëxfolieerd, waarbij oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd.

 

Indicaties:

·       pigmentvlekken

·       littekens

·       restacne

·       rimpels

·       zonschade

·       vale huidskleur

 

Buddleja Davidii Stems GTM gaat het verouderen van de huid tegen door de huid te beschermen tegen UV beschadiging en voorkomt oneffenheden na ontstekingsreacties. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

 

Resultaat

De WRINKLE LIFT (FORTE) staat voor een gladde, strakke en egale huid. Vermindert direct een vale huidskleur.

80euro

IMAGE-Skincare-Anti-acne-behandeling-peeling-250x250.jpg

ACNE LIFT

De peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling.

 

Indicaties:

·       Acne

·       Vette huid

·       Verwijde poriën

·       Huid in totale disbalans

 

Resultaat

De ACNE LIFT huid garandeert een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen waardoor nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan.

 

NB. Het beste resultaat wordt bereikt in een kuurbehandelingen.

80 euro

IMAGE-Skincare-Beta-Lift-Peeling-gezichtsbehandeling-250x250.jpg

BETA LIFT

Een intensieve behandeling bij hardnekkige acne in combinatie met een vette huid. Dit is een salicylzuur basis peeling die actieve acne doelgericht aanpakt.

 

Indicatie:

·       Zeer actieve acne

·       Vette huid

·       Witte pustels

 

Resultaat

De BETA LIFT maakt dat de actieve pustels zijn verwijderd en dat de huid is verlost van de vette glans.

115 euro