top of page
2Y5A3882.JPG

LOVE YOUR SKIN traject

Huidverbetering

Op zoek naar huidadvies mét resultaat? Acne, rosacea, huidverslapping of pigmentvlekken effectief bestrijden? 

Sien Beauty inspireert, begeleidt en coacht. We helpen je je huid optimaal te verzorgen, je huid gezond te houden of je huid gezond te maken. Resultaat? Met een gezonde huid straal je vanzelf.

 

Een gezonde huid is een keuze

Jij ligt mee aan de basis van je succes. Huidverbetering vraagt immers een totaalaanpak. Jij bepaalt hoe je leeft en hoe je met je huid omgaat. Wij helpen je, maar zonder jou en je persoonlijke inzet kan het niet. Je huid is je grootste orgaan. Huidverzorging zou zo vanzelfsprekend moeten zijn als het poetsen van je tanden.

Gelaatsbehandelingen met resultaat

Alle door ons aangeboden behandelingen zijn zo samengesteld om een optimale huidverbetering te realiseren. Acne, huidverslapping, rimpels, couperose, pigmentvlekken, ... Stap voor stap werken we aan de verbetering van je huid volgens het "LOVE YOUR SKIN " concept. 

Ons doel is om je huid gezond en mooi te maken, en dit een leven lang.

LOVE YOUR SKIN concept voor huidverbetering
 

1 | Huidanalyse met onze Observ 520X

 

Een grondige huidanalyse is de basis van een succesvol behandelplan voor een stralende en gezonde huid. Hoe meer we van jouw huidconditie weten en kunnen zien, hoe nauwkeuriger we ons behandelplan en onze adviezen op jouw wensen en huidbehoeftes kunnen afstemmen. Op die manier bereiken we samen zo snel mogelijk het gewenste resultaat.
 

2Y5A3885.JPG

2 | Thuisproducten

Na het analyseren van jouw huid met de scan zullen we thuisproducten adviseren. Aan de hand van de resultaten van de scan gaan we deze aanpassen naargelang jouw huid nodig heeft. We overlopen samen hoe deze thuis gebruikt zullen worden en in welke volgorde.

Om optimale resultaten te bekomen is het cruciaal om ook thuis je huid dagelijks op een correcte manier te verzorgen. Klassieke, vettere crèmes maken je huid lui. De huideigen ingrediënten in onze huidverbeteringsproducten stimuleren en herstellen de werking van je huid. Naast een stappenplan voor je verzorging thuis, geven we tips omtrent je levensstijl, voeding en supplementen indien nodig.

Alle producten zijn ontwikkeld door dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Sien Beauty werkt uitsluitend met producten met bewezen resultaat.

2Y5A4128.JPG

3 | Behandeling huidverbetering op advies 

Naast thuisproducten gaan we om de X aantal weken een behandeling inplannen. Deze behandeling zal telkens weer aangepast worden aan de noden van uw huidcondititie. We kijken samen om de hoeveel tijd er een behandeling plaats vind.
 

Tijdens onze behandelingen gebruiken wij producten die een hoge concentratie innovatieve en natuurlijke ingrediënten bevatten. Deze doeltreffende producten bevatten ingrediënten die herkend worden door onze huid.

 

Al onze behandelingen vind je in het boekingssysteem. Weet je niet goed welke behandeling je moet kiezen? Klik dan op; 'behandeling op advies'.
Heb je ergens vragen over? Contacteer ons gerust!

2Y5A3954.JPG

4 | Persoonlijke opvolging
 

Een gezonde huid is een stralende en gladde huid waarvan de werking optimaal is. Als je smeert, verzorg je je huid. Maar zijn je producten aangepast aan je huidconditie? Worden ze voldoende opgenomen door je huid? Worden ze aangepast wanneer nodig? Hydrateren ze voldoende?

Bij Sien Beauty volgen wij jouw huid op. Om de 3 maanden kom je gratis terug in de huidscan voor een nieuwe analyse. Zo kunnen we jouw skincare routine altijd up-to-date houden en aanpassen waar nodig.
 

2Y5A4103.JPG
2Y5A4053.JPG
2Y5A3933.JPG
bottom of page