top of page
2Y5A3870.JPG

TEPEL PROTHESE

Bij Sien Beauty door Sien Vranken, kun je tepelprotheses laten maken met een nieuwe en geweldige methode!
Sien maakt eerst een mal van je borst en gebruikt die om een unieke tepelprothese te maken, helemaal op maat. Deze prothese ziet er heel echt uit en kan 3-4 jaar worden gebruikt. 

Sien is de enige in België die de YOU-Prothese methode gebruikt.

tepel bibliotheek

Sien zoekt vrouwen die vrijwillig willen langskomen om hun tepels te laten klonen.
Vrouwen die beide borsten hebben moeten laten verwijderen vanwege borstkanker hebben dan een ruime keuze uit een bibliotheek van tepelprotheses. Help jij mij om deze bibliotheek aan te vullen?

3D-Realistic AREOLA TATTOO

Tepelhof pigmentatie wordt vaak toegepast na een borstamputatie of een borst correctie. Deze ingreep is medisch gezien vaak noodzakelijk. De areola (de tepel) kan door de ingreep geheel of gedeeltelijk weggehaald zijn. Hierdoor kan men zich onzeker voelen. 

Met tepelhof pigmentatie halen we deze onzekerheid weg. Het resultaat oogt zeer natuurlijk door de drie dimensionale effecten die toegepast worden bij deze behandeling. 

Tepelhof pigmentatie kan ook toegepast worden bij vrouwen die een borstverkleining hebben gehad waarbij een litteken is ontstaan rondom de tepelhof naar de onderkant van de borst. 

3D tattoo geplaatst door Sien
6.png

LET'S COLLABORATE

Beste collega's in de gezondheidszorg,

Namens het team van SkinRevive nodigen wij jullie van harte uit om samen te werken aan een complete en zorgzame ervaring voor onze patiënten. 

Laten we onze krachten bundelen om een sterke samenwerking op te bouwen, waarin we elkaars expertise en kennis benutten om onze patiënten te begeleiden naar een volledig herstel.
Wij zijn er om jouw zorg naadloos aan te vullen en jouw patiënten te ondersteunen bij het afronden van hun zorgtraject.

We nodigen je uit om je patiënten naar SkinRevive te verwijzen, waar ze kunnen rekenen op een warm welkom en professionele zorg op maat. 

We kijken ernaar uit om samen met jou onze gedeelde missie van hoogwaardige zorg te realiseren.

Let’s Work Together

Get in touch so we can start working together.

Contact opnemen

Bedankt voor de inzending!

bottom of page