top of page
2Y5A3870.JPG

AREOLA PROTHESE

 

 

Bij Sien Beauty door Sien Vranken in België ben je aan het juiste adres voor het vervaardigen van tepelprotheses met behulp van de allernieuwste YOU-methode. Met deze methode wordt een nauwkeurige mal gemaakt - een perfecte afdruk van de borst.

Een ambachtelijke replicatie van het tepelhof, een innovatieve oplossing die zowel permanent als tijdelijk kan zijn.
Deze YOU-methode is de ultieme cosmetische oplossing voor vrouwen en mannen die hun tepelhof hebben verloren in hun strijd tegen borstkanker.

Onze externe protheses van het tepelhof zijn volledig handgemaakt, gepersonaliseerd en buitengewoon realistisch.
Ze zijn identiek aan echte tepels en kunnen onafhankelijk aan de borst worden bevestigd met behulp van een speciale huidlijm met uitstekende hechting.
Eenmaal aangebracht, kan de prothese veilig 10 dagen op de borst blijven zitten, zonder dat deze 's nachts, tijdens het douchen, naar de wellness gaan, of in andere dagelijkse situaties verwijderd hoeft te worden.

Na 10 dagen is het eenvoudig om de prothese te verwijderen met een geschikt product, het gebied schoon te maken en de prothese opnieuw op dezelfde plek te bevestigen, zonder irritatie of schade aan de huid.
 

Alle gebruikte producten zijn absoluut biocompatibel, antischimmel en niet-toxisch.

YOU-protheses zijn hyperrealistisch, driedimensionaal en volledig op maat gemaakt, waardoor ze een perfecte, pijnloze esthetische oplossing bieden.

Bij unilaterale mastectomie kan de nog aanwezige tepel worden gekloond om een siliconen kopie te maken.
Bij bilaterale mastectomie kunt u kiezen uit een bibliotheek van vormen en kleuren, waarna de prothese op maat wordt gemaakt.

U kunt er ook voor kiezen om een mal te laten maken van een vriendin/familielid.

De meest ideale optie is om vóór de mastectomie uw tepels te laten klonen, zodat u indien nodig een kopieprothese van uw eigen tepels/areola heeft.

IMG_6966.PNG

PRIJZEN

De prijs voor één YOU tepel prothese bedraagt 400 euro.

De prijs voor twee YOU tepel prothesen bedraagt 600 euro.

+32 475/47.97.51 whatsapp

bottom of page