top of page
2Y5A3870.JPG

SCAR & STRETCH MARK REVIVE

Ontdek Scar & Stretch Mark Revive, een innovatieve behandeling die littekens en striae transformeert. Met behulp van een gepatenteerd serum wordt er een geavanceerde methode toegepast waarbij het serum rechtstreeks in het littekenweefsel wordt geïnjecteerd. Deze nauwkeurige aanpak, uitgevoerd door ervaren professionals, maakt gebruik van fijne naalden om het serum diep in de huid te sluizen, waar het zijn werk kan doen om littekens en striae te verminderen.

Wat deze behandeling zo uniek maakt, is het speciaal samengestelde serum dat exclusief voor Scar & Stretch Mark Revive is ontwikkeld. Door gebruik te maken van wetenschappelijk gevalideerde ingrediënten en formules, biedt dit serum een krachtige oplossing voor het verminderen van littekens en striae. Bovendien is het serum gepatenteerd, een bewijs van de toewijding aan innovatie en effectiviteit.

Maar wat echt telt, is het resultaat. Veel mensen hebben al baat gehad bij de Scar & Stretch Mark Revive behandeling en hebben positieve feedback gegeven over de zichtbare verbeteringen in hun huidtextuur en -kwaliteit.

Als je op zoek bent naar een effectieve oplossing voor littekens en striae, is Scar & Stretch Mark Revive de behandeling die je nodig hebt.

VOORBEREIDING OP DE BEHANDELING

  • littekens mogen niet meer rood zien of moeten 6 maanden oud zijn.

  • Voorzie je op losse kledij voor de eerste dagen na de behandeling.

  • 2 weken na de behandeling geen zon/zonnebank , geen sauna of zwemmen.

  • De behandeling word niet toegepast tijdens zwangerschap en/of bij borstvoeding.

  • De behandeling is niet mogelijk bij acute exceem of psoriasis

Prijzen
 


Let op: de prijzen kunnen variëren afhankelijk van de duur van de behandeling en de hoeveelheid die nodig is voor het gewenste resultaat. Neem contact met ons op voor een persoonlijke consultatie en een prijsopgave op maat. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke resultaten te bieden tegen eerlijke prijzen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

Striemen

kleine zone: €va 250

grote zone: €400 - €650

Littekens

klein : €50 - €250

groot: €400 - €650

+32 475/47.97.51

bottom of page