cosmelan pack.jpg

MELASMA BEHANDELING COSMELAN

Dé wereldwijde nr 1 pigmentatiebehandeling

 

Cosmelan is dé behandeling voor iedereen de last heeft van hyperpigmentatie of donkere vlekjes. Daarnaast is Cosmelan ook één van de weinige behandelingen die een verhelderend effect hebben bij melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd. Deze pigmentstoornis ontstaat door zonschade, medicatie en/of hormonen en is heel moeilijk te behandelen, maar dankzij een Cosmelan-behandelplan kunnen we jouw melasma sterk verlichten of zelfs volledig verwijderen. Deze gepatenteerde treatment van Mesoestetic is wereldwijd de enige op de markt die echt 95% resultaatgarantie kan aantonen.

 

 

C957ABB4-2690-4D9D-8703-28557E27E421.jpg
IMG_7670.jpg
IMG_7668.jpg

Wat is melasma?

Melasma of zwangerschapsmasker is een pigmentstoornis waarbij donkerbruine vlekken ontstaan. De vlekken ontstaan meestal na chronische zonschade, trauma, antidepressieva, anticonceptiepil of hormonen. De pigmentstoornis komt meestal voor in het gelaat. Melasma is een moeilijk te behandelen pigment waarbij een volledige behandeltraject nodig is. Met het COSMELAN traject van Mesoestetic kunnen wij de Melasma sterk verlichten tot volledig verwijderen. Alsook de behandeling van pigmentvlekken. We behalen schitterende resultaten maar  het vraagt een consequente & uitgebreide thuisverzorging mét dagelijks een SPF (zonnebescherming).

Samen werken we naar een heldere huid!

Behandeling in de praktijk:

Bezoek 1: Intake gesprek (gratis): Skintake & huidscan. Bespreken en volledige uitleg van het volledige Cosmelan Traject. Opstarten voorbereidende producten van 14 dagen.

Bezoek 2: Eerste behandeling: 2 dagen voor de Cosmelan behandeling word er een zachte peeling gedaan om de huid voor te bereiden . Hierdoor gaat het Cosmelan masker beter in de huid inwerken.

Bezoek 3: De Cosmelan behandeling: Het speciale cosmelan masker word deze dag aangebracht. Je verlaat die dag het salon met het masker. Deze zal je +- 8 à 12uur moeten laten inwerken. Het masker kan sterk prikken en branderig aanvoelen. Dit is een normale reactie van de huid. Na het masker zal je huid ook rood zijn voor enkele dagen. Als de tijd om is mag je het masker verwijderen met een propere doek met koud/lauw water. Aangepaste producten worden aangekocht en worden samen overlopen.

Bezoek 4: Controle: Twee dagen na het masker kom je terug voor een controle. De volgende 4 weken wordt Cosmelan2 ingeschakeld.

Bezoek 5: (controle) Na 1 maand is gemiddeld 80% van de pigmentatie verdwenen. Een nieuwe pot cosmelan2 word aangekocht deze dient vanaf nu 2 keer per dag worden aangebracht.

Bezoek 6: 2 maanden na bezoek 5. Nu kunnen andere behandelingen ingezet worden zoals peelings of microneedling. De Cosmelan2 Creme mag nu terug 1 keer per dag aangebracht worden tot 12 maanden.

Behandeling thuis:

Bij het traject zitten ook enkele producten gratis bij voor thuisgebruik.  Zonbescherming, Cosmelan 2 crème en melanrecovery. Andere producten zullen nog aangekocht moeten worden.

 

BELANGRIJK

Het Cosmelan-traject is intensief en vraagt van jou een optimale medewerking. Om tot 95% vermindering van jouw hyperpigmentatie te garanderen, is het belangrijk dat je aandacht besteedt aan thuisproducten en ons advies goed opvolgt.

IMG_9236.JPG